Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Karamel Roomkaastaartje

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr. Roomkaas
5 dl. Slagroom
1 eetlep. Citroensap
80 gr. Bruine Basterdsuiker
100 gr. Suiker
½ dl. Slagroom
8 gr. Gelatine
100 gr. Poedersuiker

Bereiden

1.De ½ liter slagroom met de poedersuiker tot yoghurtdikte opslaan.

2.Roomkaas met het citroensap smeuïg opkloppen.

3.Basterdsuiker laten smelten (Pas op voor verbranden!).

4.Even laten afkoelen en voeg dan de helft van de overgebleven slagroom voorzichtig toe.

5.Karameliseer de suiker en voeg de overgebleven slagroom voorzichtig toe.

6.Los de gelatine met wat water op en voeg deze bij de opgeloste bruine basterdsuiker.

7.Voeg alle componenten bij elkaar en als laatste de opgeslagen room toevoegen en erdoor spatelen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gepocheerde peren in rosé
Sweet Potato Muffins
Bavarois van cassiscoulis en amandelen
Perzik in mint gelei
warme kwarktaart

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes